stukwerk

Stukadoor Zoetermeer

Stuc-Groep is een professioneel stukadoorsbedrijf met erkende stukadoors in Zoetermeer en omgeving. De stukadoors van Stuc-Groep hebben een jarenlange ervaring in stukadoor- en afbouwwerkzaamheden, zowel voor particulieren als zakelijke partners.
Stuc-Groep levert ambachtelijk stucwerk van gips, cement, beton cire en spachtelputz. Stuc-Groep levert altijd vakwerk en de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.
Wilt u uw woning, appartement, studio, kantoor of werkruimte laten stucen? Stuc-Groep komt graag bij u langs!

LAGER TARIEF VAN  9% BTW
Voor woningen ouder dan 2 jaar, geldt het lagere tarief van 9% BTW. Wilt u online een voorlopige prijsopgave aanvragen? Vul dan de offerteaanvraag in!

Vraag hier in 4
stappen een offerte aan

Stukadoorsbedrijf Stuc-Groep Den Haag en Zoetermeer Zuid-Holland

EEN WARM INTERIEUR
met een perfecte wandafwerking.
Een goed gestucte muur is de basis voor elke stijlvolle woning. Een fraai gestucte muur zorgt voor een prachtige sfeer van uw living, keuken, badkamer en slaapkamer. Kiest u voor leemstuc dan draagt u ook nog eens bij aan een groenere wereld!

eco stuc leem 2

STIJLVOL EN NATUURLIJK LEEM
Een puur en natuurlijk materiaal als leem maakt uw woning warmer en zachter. Muren afgewerkt met leem zorgen voor gezonde luchtstromen in uw huis en zijn beter voor de natuur. Leem is in opkomst. Tot voor kort kwam leem voornamelijk voor in het luxe segment woningen. Maar het gebruik van leem wordt echter steeds populairder, omdat steeds meer mensen de milieu- en mensvriendelijke voordelen van leem ontdekken!

cursus zelf leren stuken

CURSUS ZELF LEREN STUKEN IN EIGENHUIS
Heeft u net uw eerste eigen huis gekocht? Of is uw eigen huis, waar u al lange tijd fijn in woont, toe aan een opknapbeurt van de wanden? Heeft u altijd al zelf uw eigen muren van uw eigen huis willen stukadoren? Grijp dan nu uw kans en schrijf u in voor de cursus zelf leren stuken! De Stuc-groep komt namelijk bij u thuis en leert u de kneepjes van het vak stukadoren. U leert in een dag de basis voor het aanbrengen van een gedegen stuclaag, zodat u daarna zelf uw eigen huis kunt stuken.