Stukadoorsbedrijf STUC-GROEP Den Haag ecostucwerk

Een groene wereld in stucwerk

Stukadoorsbedrijf STUC-GROEP is gespecialiseerd in ecostucwerk en werkt daarin actief mee aan een groene wereld in stucwerk. Bij de toepassing van ecologisch stucwerk, werkt STUC-GROEP met duurzame en natuurvriendelijke materialen zoals: leem, basisleem, tadelakt en hydraulische kalk. De stukadoors binnen dit collectief in de regio Den Haag en Zoetermeer en Rotterdam, werken met natuurproducten die circulair, damp-open en vochtregulerend zijn. Door het gebruik van duurzame en ecologische stuc, draagt STUC-GROEP bij aan het verbeteren van milieu en klimaat.

Ecostucwerk beter voor klimaat en milieu

Naast de voordelen die natuurlijke en ecologische afbouwproducten en technieken voor milieu en klimaat met zich meebrengen, zult u merken dat met leem of kalk gestucte muren, wanden en plafonds een prettig en gezond leefklimaat in uw huis brengen.

Gezondere leefomgeving met ecostucwerk

Door te kiezen voor een duurzame en circulaire manier van stucen van wanden en plafonds, kiest u voor uzelf èn het milieu. Wilt u ook gaan voor duurzaamheid en een gezondere leefomgeving in uw huis? Dan is natuurlijk stucwerk iets voor u.

 

 

Vraag hier in 4
stappen een offerte aan

Stukadoorsbedrijf Stuc-Groep Den Haag en Zoetermeer Zuid-Holland

EEN WARM INTERIEUR

Een goed gestucte muur en een perfecte wandafwerking is de basis voor elke stijlvolle woning. Een fraai gestucte muur zorgt voor een prachtige sfeer van uw woning, keuken, badkamer, slaapkamer en werkkamer. Kiest u voor leemstuc dan draagt u ook nog eens bij aan een groenere wereld.

eco stuc leem 2

STIJLVOL EN NATUURLIJK LEEM
Een puur en natuurlijk materiaal als leem maakt uw woning warmer en zachter. Muren afgewerkt met leem zorgen voor gezonde luchtstromen in uw huis en zijn beter voor de natuur. Leem is in opkomst. Tot voor kort kwam leem voornamelijk voor in het luxe segment woningen. Maar het gebruik van leem wordt echter steeds populairder, omdat steeds meer mensen de milieu- en mensvriendelijke voordelen van leem ontdekken.

Pro Ecocoatings duurzame verf

Eco schilderwerk

Leemstuc is te vinden is vele kleuren. Een gestuukte wand met een natuurlijk gekleurde leem heeft geen verf nodig. Mocht je voor een basisleem kiezen, dan zou de wand afgewerkt kunnen worden met een duurzame leemverf. Net als ecostucwerk, is het toepassen van leemverf (ook ecoverf of natuurverf genoemd) een duurzame en milieubewuste keuze.