ECOSTUC

Ecostuc een beter milieu
en een gezonde
leefomgeving voor de mens

claytec / yosima
eco schilder den haag

Duurzaam bouwen

STUC-GROEP staat voor een beter milieu en duurzaam bouwen voor de mens en draagt bij aan de bouw van duurzame woningen. STUC-GROEP gebruikt daarom ecologische materialen zoals leemstuc en tadelakt. Dit zijn producten die natuurlijk, groen en duurzaam zijn en dus geen chemicaliën of schadelijke oplosmiddelen bevatten. Een verbouwing met ecostuc is een verbouwing zonder chemisch afval.

Energiebesparing

Woningen die duurzaam zijn verbouwd, zijn energiezuiniger en daarom beter voor het milieu. Duurzame materialen zijn natuurlijke producten, die geen schadelijke stoffen afgeven die bij inademing voor gezondheidsproblemen kunnen zorgen. Leemstuc zorgt voor een goede ventilatie in uw woning, waardoor de vochtbalans op peil blijft. Een goede vochtbalans voorkomt schimmel en andere schadelijke stoffen.

Uw huis stucen met eco

bouwmaterialen

“Verbeter de wereld, begin bij jezelf ”, is een oud gezegde. Dit geldt zeker voor wat betreft het afwerken van uw woning. De STUC-GROEP is gespecialiseerd in het werken met natuurlijke bouwmaterialen, zoals leem en tadelakt. Deze natuurlijke materialen kunnen zowel op wanden en plafonds aan de binnenkant van uw woning toegepast worden als op de buitengevels. Deze speciale buitenmortel bestaat ook voor 100% uit natuurlijke basis.