Oeps! Error 404

Hmmm, het spijt ons, maar de pagina die u probeert te bereiken bestaat niet meer op deze plek.

Het zou kunnen dat u een foutieve link heeft gevolgd of de URL verkeerd hebt overgetypt. Een andere mogelijkheid is dat we de pagina hebben verplaatst. U kunt het beste terug naar de homepage om vanaf daar de informatie te vinden waar u naar op zoek bent.

Wilt u uw woning, appartement, studio, kantoor of werkruimte laten stucen? Stuc-Groep komt graag bij u langs! direct e-mailen info@stuc-groep.nl of bellen 070 2126563 en 079-5000994

Vraag hier in 4
stappen een offerte aan

Stukadoorsbedrijf Stuc-Groep Den Haag en Zoetermeer Zuid-Holland

EEN WARM INTERIEUR
met een perfecte wandafwerking.
Een goed gestucte muur is de basis voor elke stijlvolle woning. Een fraai gestucte muur zorgt voor een prachtige sfeer van uw living, keuken, badkamer en slaapkamer. Kiest u voor leemstuc dan draagt u ook nog eens bij aan een groenere wereld!

eco stuc leem 2

STIJLVOL EN NATUURLIJK LEEM
Een puur en natuurlijk materiaal als leem maakt uw woning warmer en zachter. Muren afgewerkt met leem zorgen voor gezonde luchtstromen in uw huis en zijn beter voor de natuur. Leem is in opkomst. Tot voor kort kwam leem voornamelijk voor in het luxe segment woningen. Maar het gebruik van leem wordt echter steeds populairder, omdat steeds meer mensen de milieu- en mensvriendelijke voordelen van leem ontdekken!

cursus zelf leren stuken

CURSUS ZELF LEREN STUKEN IN EIGENHUIS
Heeft u net uw eerste eigen huis gekocht? Of is uw eigen huis, waar u al lange tijd fijn in woont, toe aan een opknapbeurt van de wanden? Heeft u altijd al zelf uw eigen muren van uw eigen huis willen stukadoren? Grijp dan nu uw kans en schrijf u in voor de cursus zelf leren stuken! De Stuc-groep komt namelijk bij u thuis en leert u de kneepjes van het vak stukadoren. U leert in een dag de basis voor het aanbrengen van een gedegen stuclaag, zodat u daarna zelf uw eigen huis kunt stuken.